Yeni Moda: Sürdürülebilirlik

Genel
Image

Sürdürülebilirlik Nedir? 

Sürdürülebilirlik, kaynakların sınırlı olduğunu ve bu nedenle mevcut yaşam kalitesini düşürmeden gelecek nesillere yetecek kadar kaynak olmasını sağlamak için ihtiyatlı ve dikkatli kullanılması gerektiğini varsayar.

Biz, sürdürülebilirliği ve çevre korumayı ilke edinen bir markayız. Misyonumuz hem bugünün hem de gelecek nesillerin yaşam kalitesini iyileştirmek, dünyamızın güzelliğini ve çeşitliliğini korumak. Bu nedenle, ürünlerimizi ve iş uygulamalarımızı sürdürülebilirlik ilkelerine göre tasarlıyoruz ve yönlendiriyoruz.

Neden Önemli?

İster işlevsellik, dayanıklılık veya rahatlık için giyiniyor olun, taahhütler gerektirdiğinde hala sofistike yaşam tarzınızı karşılayan, giymekten gurur duyabileceğiniz parçalar bulmak önemlidir.

Son yıllarda sürdürülebilirlik moda bir kelime haline gelmiştir ve birçok kişinin dikkatini çekmiştir. Günümüzde tüketiciler, tükettikleri gıdalara ve vücutlarına koydukları kimyasallara daha yakından baktıkça, giydikleri kıyafetler aracılığıyla da satın alma kararlarını daha temiz bir çevre yaratma yönünde değiştirmektedir.


Günümüzde profesyonel kadınlar her zamankinden daha bilgili ve yalnızca giysilerinin kalitesine değil, aynı zamanda tüm tedarik zincirine, üretim süreçlerine ve ürünün sonraki ömrüne de dikkat ediyor.

Moda endüstrisindeki en büyük suçlulardan biri "hızlı moda" ya da yeni modaya yönelik talepleri karşılamak için ucuza yapılan kıyafetlerdir. Ancak hızlı moda gelecekteki gezegenimizi riske atıyor.


Değişimi teşvik etmek ve gelecek nesillere sürdürülebilir bir dünya bırakmak için Scope, OEKO-Tex gibi sertifikalara sahip markalar tercih ederek siz de sürdürülebilirlik yolculuğumuza dahil olun.