"İpekçi Otantik" sana özgü taptaze bir doku..

İpekçi Otantik'den
Image

İpekçide üretmeye başladığımız ilk günden beri hayalini kurduğumuz şey doğal kumaşlardan ürettiğimiz rahat kalıpları her kadın için uygun hale getirmekti.

Her sene üretime soktuğumuz bazı modelleri sizlerden aldığımız geri bildirimlerle en ideal haliyle her bedene hitap edecek şekilde üretmeye devam ediyoruz.

Koleksiyonumuzda ki sürekliliği olan parçaları bazen de doğanın içinden farklı renkler ile görmeniz mümkün olabiliyor.

Devamlılığımızı korurken kendimizi tekrar etmeyi pek de sevmiyoruz.

Bir kıyafeti tasarlarken zarif zahmetsiz ve özgün bir tavır sergilemeyi hedefliyoruz.

Değerlerimize bağlı kalarak ihtiyaç duyulan kaynakları son derece sorumlu bir şekilde kullanıyor ve trendler yerine bedene ve ruha hitap eden koleksiyonlar tasarlamaya odaklanıyoruz.

Amacımız hızlı tüketilen endüstrileşmiş modaya uymak değil zamansızlığını koruyan zarif modelleri sınırlı sayıdaki kapsül koleksiyonlarımızın içinde sizlere sunabilmek.

Bu modeller tüketim çılgınlığından uzak sade ve birbiriyle eşleştirebilen zahmetsiz parçalardır günün sonunda bizim üretirken keyif aldığımız sizinse giyerken kendinizi iyi hissettiğiniz parçalar üretiyoruz.

Koleksiyonumuzda ki bu devinim otantik yani “aslı bozulmamış olan özgün” kelimelerinden aldığımız ilhamla yıllar geçtikçe İpekçi stilini yansıtmaya devam edeceğiz.